Remena, remena nena!

dimecres, 23 de maig del 2012

Al maig, cada dia un servei...no rima però és igual!

Maig mogudet. La polèmica dels bombers voluntaris ha arribat fins i tot a la "Tele3" com diuen les padrines. Des d'aquest bloc prefereixo no fer cap comentari ja que seria personal i no en nom del col·lectiu de bombers de Cornudella de Montsant

Com l'any passat, seguim darrere la pista del nostre piròman d'Ulledmolins, tot i que aquesta vegada ha anat una mica massa lluny. El passat dia 12, va cremar la porta de l'ermita de Sant Bartomeu, en ple parc natural de la Serra del Montsant. No en va tenir prou i també va anar calant foc en una zona de difícil accés cada 100 metres. Per sort, cap de la dotzena de punts on ho va intentar no va pendre amb prou força per provocar un disgust. Recordem que si veieu alguna actitud incívica d'aquest tipus a la muntanya, aviseu ràpidament al 112.





Per altra banda, el passat dia 20, un cotxe d'alta gama (per no fer propaganda) va sortir de la via T702 de la venta d'en Pubill a Poboleda per causes que desconeixem. Al vehicle hi anaven 4 persones de les quals una va quedar atrapada i va tenir que ser excarcerada. Per sort, cap dels quatre ocupants va sofrir greus lesions tot i l'aparatositat de l'accident. Al sinistre hi van intervenir els companys de Reus, Mossos d'esquadra i SEM.






Recordeu: prudència sempre al volant que les carreteres del nostre terme són traïdores!!

De moment res més, a veure com acaba el final la campanya...només un apunt: els que tracteu els voluntaris de mercenaris, desmostreu que no en teniu ni xxxx idea del que parleu i en aquests serveis es demostra que estem suficientment capacitats per actuar en qualsevol emergència! He dit!

Salut i Bona guàrdia!

PD: Se que he dit que no diria res, però un tampoc és de pedra. Teniu el blog sempre obert per deixar els vostres comentaris i opinions, serán benvingudes.

2 comentaris:

  1. Al piróman aquest d'Ulldemolins espero que l'agafin aviat els Mossos o la Guardia Civil, perque com l'enganxem naltros...li cremarem el sotabosc d'entre les cames!!!!!

    Respecte al accident de trànsit aquest, meravellosa actuació!!!. Llàstima que els puntals aquestos no estiguin en tots els parcs ( ni de voluntaris ni de funcionaris). Tenen pinta d'anar molt bé per fer les estavilitzacions ;)
    Ahh, i totalment d'acord en que esteu/estem capacitats per a qualsevol emergència!!!!.

    Salutacions des de Sant Jaume!!!

    PD: Ja es porta be el Marc Grande?... ;)

    ResponElimina
  2. oi tant que van be els puntals! ja u sabeu, quan vulgueu fer practiques pujeu a cornudella i en montem unes! el Grande? ja l'espavilarem ja!! apa salut!

    ResponElimina