Remena, remena nena!

divendres, 1 de juny del 2012

Donem la cara!

Estrenem secció del blog. Per nosaltres, el més important és el conjunt, l'equip. Però darrere d'aquest grup, hi ha gent que treballa dur i molt bé i per això DONEM LA CARA!! (ta ta ta xan!!!)

Comencem aquest nou espai amb un dels que porta galons al nostre parc. És tracta del nou sots-cap de parc, el Jordi Nadal!


Nom: Jordi Nadal Bonet
Edat: 27 anys
Treballes de...Tècnic sanitari en una ambulància SVB del SEM
Quants anys fa que ets bomber voluntari: 8 anys

Perquè vas entrar al cos?

Quan era petit, davant el col·legi hi havia un edifici on les persones de dins anaven en un camió vermell a apagar focs i ajudar a la gent! I perquè no...el fet de veure moltes pel·lícules on sortien bombers, fent coses que en aquell moment em semblaven impossibles! jejeje


Una anècdota dels teus anys al parc

 

Anècdota? Pues...suposo que la d'algún sevei, sobretot al principi que vas molt "verd" i cada cop que senties que activaven el teu parc, les cames començaven a tremolar, i sempre mirava si els companys que tenia als seients del costat fossin "veteranos" jajaja. Tot i que he de dir que ara també em passa alguna cosa semblant (que no vol dir que em tremolin les cames eh?) segons a quin servei anem. Però això és el que et fa tocar de peus a terra.

 

El millor moment de la guàrdia és...

 

Per mi és quan entrem al matí i fem la revisió del material...com molts saben m'agrada que estigui tot al seu lloc i en condicions per a l'hora que toqui sortida. Deixa'm dir també que també és un bon moment quan acabem el servei i tot ha sortit bé, fumar-me un cigarret mentre fem un "briefing" (nens petits fumar no és bo eh?!)

Lo pitjor de la feina és...


Que t'avisin d'un accident amb ferits i/o atrapats a la carretera que arriba fins al nostre poble, perquè el cap no para de donar tombs pensant en si serà algú del poble. Crec que el fet de ser bombers del nostre poble, en segons quines situacions, ens exposa a un estrés o diga-li com vulguis (jejeje) pel fet d'acudir a serveis on persones molt properes a nosaltres hi estan implicades (tan per bé com per malament)

Que milloraries del parc, cos, serveis...?

Bua! Quina pregunta i en quin moment! jajaja A nivell del cos de bombers em sembla que no cal que digui res... A nivell de parc, demanaria una miqueta més d'implicació per part d'alguns companys que no senten com a seu el parc i m'agradaria recordar-los que també ho és. Els qui em coneixen ja saben que sóc molt exigent amb segons què! jajaja

Què diries a algú que esta pensant entrar?

Doncs que no entri només pel fet de conduir un camió, portar un casc i un equip d'intervenció, haver sentit que els bombers viuen molt bé...etc Que entri perquè es vol comprometre amb la societat i que realment li agrada la feina de bombers. Que li agradi saber que al seu poble hi ha persones que faríem el que fos en cas d'un sinistre per ajudar als altres


Doncs fins aquí la petita entrevista perquè conegueu millor al Jordi...ben aviat el següent passarà pel tubo! jejeje

Fins la pròxima i Bona Guàrdia!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada