Remena, remena nena!

dilluns, 21 de gener del 2013

Qüestió de pràctica

Per fi, quin llarg silenci...podria posar mil excuses però us diré la veritat: peresa jaja! Però més val tard que mai així que bon any i totes aquestes coses i anem per feina.

Tot i que a la última entrada vam donar el tomb a la clau, ens l'hem deixat mig oberta (o mig tancada depèn es miri) i ens anem colant dins de tan en tan. Hem aprofitat el final de campanya per posar en pràctica actuacions que normalment no realitzem a Cornudella. Entre elles, gas i MMPP.

Gas

El Xamo i el Víctor es van aplicar a fons!
 


En aquestes pràctiques vam recrear una fuita (o "escape" pels que som del terme!) de gas en una conducció. Com podreu veure a les fotos, vam utilitzar les lectures del explosimetre del parc i les eines de que disposem per controlar la fuita.


MMPP

També hem aprofitat un dia per esmorzar...vull dir per treballar el tema de Matèries Perilloses. El fet de no trobar-nos habitualment amb serveis d'aquest tipus no vol dir que no haguem de conèixer-los a fons. Vam treballar amb el control de fuites, trasbassament de líquids i els vestits d'antiesquitxos (tipus teletubi!)







Ha anat força bé no? El Franquet i el Marc van ser els conillets d'índies!



Seguirem practicant i fins llavors...BONA GUÀRDIA! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada