Remena, remena nena!

dimecres, 27 d’abril del 2011

Passeu, passeu que veureu el piset!!

El dia 14 de maig, i a partir de les 10:00h del matí, tindrà lloc la  jornada de portes obertes del Parc de bombers de Cornudella de Montsant, emmarcada en els actes del 25è aniversari. La jornada comptarà amb activitats per als petits i per als que sóm més matalots!

Foto dels preparatius de la jornada de portes obertes en motiu del parc natural de Montsant


Entre molts altres, podreu trobar un recorregut on els més petits hauran de superar proves relacionades amb el món dels bombers: dianes d’aigua, puzzles de les eines que utilitzen els bombers, el “famós” túnel de fum, etc... Els que s'acostin tindran també la possibilitat de fer un tomb amb el camió de bombers del que disposem al parc, el nostre estimat 6.03.30. 


Els vehicles que tenim al parc
També comptarem amb els nostres companys del SEM que farán un taller i ens ensenyaran l'ambulància amb la que treballen al parc.  Al superar totes les proves que anirem posant a la canalla, es farà entrega d'un carnet com a bomber INFANTIL dels 25 anys del parc (infantil!! els pares ja no teniu edat d'anar fardant de carnet!)

El dia del Parc Natural, amb algún que altre problema de talla de vestuari, els més petits van deixar el foc ben apagat!

Durant tot el dia, qui vulgui pot visitar les instal·lacions del parc i també la maqueta que hi haurà exposada de PLAYMOBIL (els CLICS que en deien "antes") de diversos escenaris on actuem els bombers de la Generalitat de Catalunya. Aquesta maqueta serà possible gràcies al nostre company Raul Muñoz del centre logístic de Cambrils.

US HI ESPEREM A TOTS!!!

BONA GUÀRDIA!!

2 comentaris:

  1. Hola! soc en Max i el meu avi es el Miquel Martorell. M'ha dit que dissabte em podre posar un casc i pujar al camio! aixi que vindre!!!

    ResponElimina
  2. I tan! T'esperem dissabte amb el camió, el casc i moltes coses més!! Fins dissabte Max!

    ResponElimina