Remena, remena nena!

dijous, 17 de març del 2011

Donant la talla!!!

El gran dia va arribar i Cornudella no va deixar indiferent a ningú! Després de l'equip de Reus, cap els volts de les 11, minut avall minut amunt, va actuar l'equip del nostre parc amb nota força alta tot i tractant-se d'un debut. L'equip va deixar els nervis a la carpa i va sortir a "menjar-se" l'escenari (ja que alguns només vam esmorzar un trist suquet de taronja!).


L'equip preparant tots els "bàrtulos" de la maniobra
  
Escenari complicat de maniobra estandard de 20 minuts (a mi s'em van fotre eterns!) amb un cotxe semi-bolcat amb difícil accés a la víctima. Però tot i això (començo a semblar el Mourinho amb tanta excusa!), bon paper de l'equip de casa que va ser felicitat per l'equip d'assesors d'APRAT al briefing final i van destacar "l'empenta d'un parc tan petit i la nostra alta professionalitat, tan a nivell tècnic com sanitàri".


La gent d'APRAT preparant-nos el "regalet"

Volem donar mil gràcies a tots els que vau baixar a animar-nos tot i la pluja "toca-collons" que va caure durant tot el dia: Sandra, Glòria, Xut, Eli, Carme, Manolo, Ramon, Moisés, Xamo, Víctor, Gigi...etc (i també al cuiner de les paelletes que ens vam fotre tots junts a Tarragona jejeje)


Part de la nostra afició aguantant com podien la pluja sota un paraigües XXL (ens agradaria una foto de tots però no en tenim cap més! Llàstima!)
Us deixem amb les imatges d'un matí gris al que vam intentar donar una mica de color i ens veiem a Puigcerdà a l'espera de si entrem al bombo de la "xampions" (si més no, a mirar hi serem segur!).


Entrada de l'equip


El Jordi va tenir una feinada per entrar a trobar la víctima


L'equip tècnic va anar de bòlit tota la maniobra i es van entendre a la perfecció

L'esquirol va trobar ràpidament un accés vàlid pel sanitàri

Tot i la complicació, el Xavi va saber estar al seu lloc animant en tot moment a l'equip


Intentarem penjar properament el vídeo de l'actuació complerta, en primícia mundial, com sempre! Fins llavors...

FELICITATS i Bona Guàrdia!!



2 comentaris: