Remena, remena nena!

dilluns, 14 de març del 2011

D'aquí a Hollybood!

El passat dia 10 de març, ens va visitar la Laura del canal Reus TV per grabar un reportatge sobre els 25 anys del nostre parc. Durant tot el matí, van estar grabant imatges del parc i entrevistant alguns dels membres i fundadors. Entre ells, el cap de parc Víctor Llurba, que va destacar la importància d'aquesta data i la feina feta entre tots durant aquests anys. També van passar pel "tubo" l'actual alcalde i ex-voluntari de Cornudella, Josep Mª Castan; l'alcalde d'aquells temps, Àlvaro Busquets i l'historiador i també antic membre, Miquel Martorell entre altres.




Els juvenils també van tenir el seu torn en boca de l'Ariadna Estivill i l'Anna Espinosa que van explicar que els havia portat a entrar al parc i van mostrar algunes de les seves habilitats amb la mànega.



Finalment es va simular una sortida del nostre 03.30 des de que rebem l'avís vía SMS (per missatge pels pocs entesos) fins a actuar. El Jordi Nadal, el Marc Figueres i el Xavi Estivill van intentar (sense gaire èxit!) seduir la càmara per mostrar el nostre dia a dia com a voluntaris.

Volem agraïr des d'aquí a canal Reus TV l'interès pel nostre parc i la paciència inesgotable amb els "actors" del parc! Gràcies!
El reportatge esta previst que surti en antena (en antena, que bé que sona!) el divendres 18 de març. De totes maneres, i donat que no veiem canal Reus a Cornudella, tranquilitat...el publicarem aquí en primícia mundial!!

Fins llavors...Bona Guàrdia!!

2 comentaris:

  1. eiiiis!! ja tink ganes de veure com seduiu a la camara! XD Bona guardia!!

    ResponElimina
  2. A veure si sabeu l'hora que jo si que el veig

    ResponElimina