Remena, remena nena!

divendres, 28 de gener del 2011

Comença el compte enrrere!

Ara va de veritat...si ja us deia jo que no enviessiu el mail...va va va...15 de març a les 16.30h de la tarda. Aquesta es la data de la primera actuació de l'equip d'excarceració del parc!! Hem passat a les prèvies!!(de fet només calia enviar la sol·licitud però dit així sembla que ja haguem fet història)



Membres de l'equip




Xavi Estivill alies "Polvora": El comandament de l'equip...tot i què no se l'escolta ningú! Si més no el peto taronja li queda de lujo i pensant que mana per una vegada a la vida és feliç! Sí, mi capitán!!





Jordi Nadal alies "el xiquet de la venta": El sanitàri del equip. La víctima pot estar tranquila perquè les tirites les posa rectes com ningú (després d'un bon xorro de Mercromina ésta clar!)





Xavi Figueres "sense alies conegut": Forma part de l'equip tècnic. No us deixeu enganyar per la seva cara d'innocent i bona persona...amb el Lukas entre mans és una màquina de destrucció massiva! Al tanto no us agafi pel mig però...per si de cas!!






Marc Vallverdú alies "la perla": L'altre membre del equip tècnic. La bèstia de l'estabilització i del tall amb serra! Quan els vidres el veuen, és gestionen sols! (hem d'exagerar una mica sino es pensaran que no sóm bons!)






Marc Figueres "el xispa": L'esquirol del equip. Nervi en estat pur...per això l'hem tancat dins del vehicle així estem tranquils tots...pobra víctima!! Si més no compartirà habitacle amb un dels solters més preuats de la vila!






Francisco Martinez alies "lo sisco": El suplent de l'equip. L'autèntica navalla suïssa del grup. Hàbil i ràpid en qualsevol posició (es que queda molt bé i sona xungo) Això si...primer un esmorzar i després un bon Rosly!! No fotem!









Aprofitem per agraïr des d'aquí a tothom que ens ajuda i sobretot al Moisés per sacrificar tantes tardes i fer-nos de víctima...això si, podries pesar menys!!! i recordeu: El dia 15 de març a les 16.30h de la tarda, tots a animar a Tarragona!!! Podeu deixar els comentaris d'ànim al blog sota aquesta entrada al campions (del entusiasme!)

SORT i Bona guàrdia!!


3 comentaris:

  1. Apa nois, ja sabeu el que us toca ara...entrenar i entrenar... que us vaigi molt bé!

    ResponElimina
  2. I entrenar, entrenar, entrenar i tornar a entrenar. Pero sobre tot disfrutar,disfrutar i disfrutar, que és del que es tracta, disfrutar que ens ho passarem de conya companys.
    ANIMS ANIMS I MES ANIMS.
    La Navalla Suïssa

    ResponElimina
  3. ( MOIXO )
    VICTIMA OFICIAL DE L´EQUIP BOMBERS DE CORNUDELLA TEAM RESCAT US DONA TOT EL SUPOR HI EL ANIMS HA TOTS ( NO US DESINFLEU SI NO U FEU BE TORNEULU HA FER HI APENDREU )NOIS DE VERITAT ENTRENEU FORÇA HI EL DIA DEL CAMPIONAT TINGUEU MOLTISSIMA SORT . ANIMS + ANIMS = MOLT MES ANIMS PER TOTS NOMES US DIRE UNA COSA PER TOTS SI PASEM US PAGO UN SOPA AL BASSOT HO AL REFUGI ALA BONA SORT HI FIQUEUSE LES DURACEL POWER

    ResponElimina